Καμμένο Τεχνητό Ξύλο

Το Καμμένο Τεχνητό Ξύλο είναι ένα μοναδικό προϊόν που καθίσταται ιδανικό για να χρησιμοποιήσετε αυτούσια για την επένδυση ενός τοίχου είτε σε εξωτερική είτε σε εσωτερική διακόσμηση αλλά και σαν σκαλοπάτι για τον κήπο σας και την αυλή σας.

Κατηγορία:

Το Καμμένο Τεχνητό Ξύλο είναι το γνήσιο αποτύπωμα από διάφορες καμμένες σανίδες που βρέθηκαν αυτούσιες σε ένα δάσος της περιοχής του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Το Καμμένο Τεχνητό Ξύλο μπορεί να προέρχεται είτε από διάφορες σανίδες που τις έκαψαν σκόπιμα για να ζεσταθούν είτε από κάποια καλύβα η οποία είχε αρπάξει φωτιά και με την πάροδο του χρόνου διασκορπίστηκε στην περιοχή.

Επίσης το Τεχνητό Ξύλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως διαχωριστική όψη δοκαριού ανάμεσα στα Διακοσμητικά τουβλάκια επένδυσης είτε ανάμεσα σε οποιαδήποτε τεχνητή πέτρα της επιλογής σας.

Το κάθε τεμάχιο Καμμένου Τεχνητού Ξύλου κατασκευάζετε ξεχωριστά και προέρχεται από μια διαφορετική πραγματική σανίδα με αποτέλεσμα να δίνει την αίσθηση της ανομοιογένειας ενός φυσικού υλικού.

Η λεπτομέρεια είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Καμμένου Τεχνητο’υ Ξύλου διότι δεν βρίσκετε σε ένα επίπεδο αλλά έχει αρκετές σχισμές όπως ένα πραγματικό ξύλο.