Διακοσμητικά Τουβλάκια Επένδυσης Βυζαντινό Μαύρη Λάβα

Διακοσμητικά τουβλάκια επένδυσης Διάσταση: 210mm x 65mm x 15mm 60 τεμάχια ανά m2

Τα Διακοσμητικά τουβλάκια επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου είναι μια ολοκληρωμένη λύση από προϊόντα επένδυσης τοιχοποιίας τα οποία χάρη στην τεχνολογία POL αλλά και στην ποιοτική αξιοπιστία των οξειδίων, δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους στον χρόνο και έχουν χαμηλή υδατοαπορροφητικότητα με αποτέλεσμα να μπορείτε άφοβα να τα χρησιμοποιήσετε σε εξωτερικούς χώρους εφόσον δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες.

Λόγω της ποικιλίας των μοτίβων διακοσμητικών τούβλων επένδυσης, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα  χρωματισμών με αποτέλεσμα το κάθε τούβλο ανάλογα με τον κωδικό του να παρέχει μια φυσική ανομοιομορφία δίνοντας την αίσθηση του πραγματικού πεπαλαιωμένου τούβλου σε φυσικές αποχρώσεις που πολύ εύκολη στην τοποθέτηση είτε με αρμό είτε χωρίς δίνει ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα.

*Εξ’αιτίας της διαφοροποίησης της ανάλυσης είτε σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή η πιστότητα των χρωμάτων κατά την αναπαραγωγή δεν δύναται είναι απόλυτα ακριβής. Παρακαλούμε ζητήστε δείγματα είτε επισκεφθείτε τις εκθέσεις μας ή τους συνεργαζόμενους διανομείς για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.